Støtt oss

Bli medlem
Gjennom et medlemskap i Dyrebeskyttelsen Norge yter du en direkte hjelp til dyr i nød. Ved å velge oss som din lokalavdeling får vi en del av medlemskontigenten, og står sterkere innad i organisasjonen. Du kan velge mellom flere typer medlemskap.

Avtalegiromedlemskap: Fra 50,- per måned
Barnemedlemskap (0-13 år): 200,- per år
Student/ungdomsmedlemskap (14-26 år): 300,- per år
Hovedmedlemskap: 390,- per år

Som medlem får du tilsendt bladet “Dyrenes forsvarer” fire ganger i året og kan delta på årsmøtene til din lokalavdeling. Barnemedlemskapet innebærer å være del av Dyrenes forsvarer, les mer om dette her.

Trykk her for å melde deg inn som medlem i Dyrebeskyttelsen Norge via nett.

Gi en gave
Ønsker du å gi en gave direkte, kan du benytte vårt kontonummer 1503 41 20789 eller Vipps til 10262.

Grasrotandelen
Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller en forening som du ønsker å støtte – din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte vårt arbeid for dyrene! Siden Grasrotandelen ble lansert har inntekten fra denne ordningen vist seg å bli svært så viktig og verdifull for vårt arbeid.

Grasrotandelen er ingen ekstra kostnad for deg, tildelingen foregår fra overskuddet hos Norsk Tipping og det betyr i praksis at dersom du har spillerkort hos Norsk Tipping, så vil 5 % av innsatsen din gå direkte til din Grasrotmottaker som økonomisk støtte. Spillekort får du kjøpt hos din kommisjonær eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.

Vi håper du ønsker å gi dyrene din andel og det kan gjøres på følgende måter:
Via grasrotandelens hjemmeside
Hos kommisjonær, vårt organisasjonsnummer er 912 677 761.
Sende en SMS med kodeord GRASROTANDELEN 912677761 til nr. 60000 (tjenesten er gratis).

Testament
Ved å gi en gave til Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren i testamentet, gir du dyrene også i de kommende generasjoner en hjelpende hånd. Det er en tillitssak å overlate midler til en organisasjon. For å sikre at dine siste ønsker blir ivaretatt, har Dyrebeskyttelsen Norge avtale med en advokat som kan gi deg gratis hjelp til oppsett av testamentet som tilgodeser Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren. Dersom du ønsker en uforpliktende og konfidensiell samtale om arv kan du sende en e-post til post@dyrebeskyttelsen.no eller ta kontakt på 23 13 92 50 (telefontid 9-15).